tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Full service online marketing - BakkerBaarn

Online marketing bij BakkerBaarn

Elk social media platform heeft zijn voor- en nadelen. De vraag is meer: welk past het beste bij jouw organisatie en doelgroep? BakkerBaarn zet de plussen en minnen graag voor je op een rijtje als het gaat om doelgroepgerichtheid, multi-media beleid, bereik en interactie.

Basic

p/m€ 149,-

Bereik 5.000 unieke personen
Krachtige marketingcampagne
Unieke doelgroep

ja, laat maar zien

Medium

p/m€ 299,-

Bereik 12.500 unieke personen
3 campagnes per maand 
2 doelgroepen

ja, laat maar zien

Pro

p/m€ 575,-

Bereik 30.000 unieke personen
7 campagnes per maand
5 doelgroepen

ja, laat maar zien

Wedden dat het werkt?

Full service online marketing

Geen tijd of gebrek aan kennis in huis om effectief te zijn? BakkerBaarn biedt full service online marketing aan met krachtige campagnes. Het resultaat? Meer aandacht, betere vindbaarheid en een hogere omzet!

Unieke doelgroep

Gaat er alleen maar geld uit zonder dat het iets oplevert? Dat kan anders, dat moet anders! BakkerBaarn helpt je om jouw doelgroep online te bereiken die wèl relevant is. We zorgen ervoor dat Google je weet te vinden, maken goede landingspagina's en richten vervolgens sterke online campagnes in. Kijk, now we're talking!

Het doel

Veel ondernemers vinden dat ze 'ook iets online moeten doen'. Terecht! Maar vaak vergeten ze het doel. Gaan we voor branding, leads, sales of klantenbehoud? Da's nog even 'een dingetje', waar we je graag bij helpen. Laat BakkerBaarn je ontzorgen, zodat jij online marketing zonder omkijken kunt inzetten als onderdeel van je marketing-mix.

Social media

Als we zeggen ontzorgen, dan bedoelen we ook ontzorgen. Dat begint bij de basis: jouw social media accounts op orde krijgen. Na een intake en een brainstorm zetten we de campagne op. Al snel zul je zien dat het werkt. En het wordt alleen maar leuker.

SEO

Hoe zeg je? SEO! Dat staat voor Search Engine Optimization. Ofwel in gewone mensenstaal: door Google gevonden worden op de juiste zoektermen. BakkerBaarn doet een zoekwoordenonderzoek en schrijft teksten voor je website die SEO-proof zijn. Dit online marketingmiddel is vaak een kwestie van lange adem, maar kan ook heel snel zijn vruchten afwerpen.

SEA

Als je start met SEA (Search Engine Advertising), dan verschijnt jouw bedrijf als banner bij de gratis zoekresultaten. Met Google AdWords werf je nieuwe bezoekers en genereer je meer online verkopen. Zo bereik je heel gericht je doelgroep, terwijl je zelf bepaalt hoeveel je wilt investeren.

AdWords

Met behulp van Google AdWords verschijnt jouw bedrijf of organisatie zo hoog mogelijk in de zoekresultaten. Dat is belangrijk, omdat jouw doelgroep 24/7 via Google op zoek is naar jouw producten of diensten. Het is dus een gemiste kans om dit kanaal onbenut te laten. Wij zorgen ervoor dat het werkt! 

Facebook marketing

Een goede Facebook-strategie staat garant voor succes. Dat gaat verder dan alleen een profiel invullen. Samen gaan we eerst je doel bepalen: naamsbekendheid, betrokkenheid, merkbekendheid, leads of keiharde sales? Facebook biedt fantastische mogelijkheden om heel direct te adverteren. Natuurlijk brengen wij eerst in kaart wat jouw doelgroep wil horen en waar de interesses liggen. Een te algemene aanpak leidt tot verlies van de controle, maar met de juiste strategie wordt Facebook adverteren meer dan de moeite waard! Verspil geen marketingbudget en laat BakkerBaarn je ontzorgen!

Bekijk onze facebook flyer

frank-kasbergen-6d4178ed Full service online marketing - BakkerBaarn

Frank Kasbergen

online marketeer sinds 2006

marcel-molenaar-26366cf6 Full service online marketing - BakkerBaarn

Marcel Molenaar

webdesigner en ICT-er sinds 2014

Recent marketing succes

Topsolute skybell HD

Topsolute skybell HD

Voor Topsolute skybell HD heeft BakkerBaarn verschillende Facebook campagnes beheerd, met als doel nieuwe website bezoekers. Voor een medium pakket van €300,- per maand heeft Topsolute al 1700 unieke nieuwe website bezoekers in de eerste maand mogen verwelkomen en zijn de sales enorm toegenomen.

nvda-marketing-def Full service online marketing - BakkerBaarn

NVDA

Voor de beroepsvereniging NVDA heeft BakkerBaarn via social media gewerkt aan fanbuilding en ledenwerving. Dit heeft een trouwe fanbase opgeleverd die nieuwe berichten van de NVDA deelt en liket. Dat is dus gratis reclame, met vele nieuwe leden als extra bonus!
adwords labformulieren

Labformulieren

Voor de website Labformulieren.nl heeft BakkerBaarn Google Adwords campagnes opgezet. Labformulieren kent een heel specifieke doelgroep, dus dit was voor ons een extra leuke uitdaging. Door creatief om te gaan met verschillende zoekwoorden hebben wij voor veel traffic gezorgd met bruikbare leads als tastbaar resultaat!

Laten we een afspraak maken

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vraag is een verplicht veld

 • Telefoon
  (035) 541 47 55
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Adres
  Laanstraat 58,
  3743 BG Baarn
 • Postadres
  Postbus 102,
  3740 AC Baarn
 • Parkeren en afleveren

  Eemnesserweg 27
  3743 AD, Baarn

Laat je naam en e-mail achter en wij nemen contact met je op!

Vul je naam in
Vul je e-mail in