tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Online marketing - Media Flow van BakkerBaarn

Online marketing. Tuurlijk! Maar hoe pak ik dat aan?

Beter gevonden worden door nieuwe klanten? Meer aandacht voor je bedrijf en een hogere omzet? Dan kun je niet om online marketing heen. Laat dat nou precies ons ding zijn! Media Flow, het uitvoerende merk van BakkerBaarn voor online uitingen, staat ondernemers graag bij als het gaat om strategische inzet van social media, contentmarketing of een Google AdWords campagnes. Zo heb jij er geen omkijken naar!

Starter

Voor als je net begint met online marketing en hulp kunt gebruiken bij het opstarten hiervan.

ja, ik wil hulp

Professional

Voor als je op verschillende advertentieplatformen en sociale netwerken campagnes wilt opzetten en prestaties wilt bijhouden.

ja, laat maar zien

Full service

Voor als je een marketingmanager wilt die al je campagnes opzet, managet en wekelijks optimaliseert.

Neem contact op

Wedden dat het werkt?

Full service online marketing

Geen tijd of gebrek aan kennis in huis om effectief te zijn? BakkerBaarn biedt met Media Flow full service online marketing aan met krachtige campagnes. Het resultaat? Meer aandacht, betere vindbaarheid en een hogere omzet!

Unieke doelgroep

Gaat er alleen maar geld uit zonder dat het iets oplevert? Dat kan anders, dat moet anders! BakkerBaarn helpt je met Media Flow om jouw doelgroep online te bereiken die wèl relevant is. We zorgen ervoor dat Google je weet te vinden, maken goede landingspagina's en richten vervolgens sterke online campagnes in. Kijk, now we're talking!

Het doel

Veel ondernemers vinden dat ze 'ook iets online moeten doen'. Terecht! Maar vaak vergeten ze het doel. Gaan we voor branding, leads, sales of klantenbehoud? Da's nog even 'een dingetje', waar we je graag bij helpen. Laat BakkerBaarn je ontzorgen, zodat jij online marketing zonder omkijken kunt inzetten als onderdeel van je marketing-mix.

Social media

Als we zeggen ontzorgen, dan bedoelen we ook ontzorgen. Dat begint bij de basis: jouw social media accounts op orde krijgen. Na een intake en een brainstorm zetten we de campagne op. Al snel zul je zien dat het werkt. En het wordt alleen maar leuker.

SEO

Hoe zeg je? SEO! Dat staat voor Search Engine Optimization. Ofwel in gewone mensenstaal: door Google gevonden worden op de juiste zoektermen. BakkerBaarn zet Media Flow in en doet een zoekwoordenonderzoek en schrijft teksten voor je website die SEO-proof zijn.

SEA

Als je start met SEA (Search Engine Advertising), dan verschijnt jouw bedrijf als banner bij de gratis zoekresultaten. Met Google AdWords werf je nieuwe bezoekers en genereer je meer online verkopen. Zo bereik je heel gericht je doelgroep, terwijl je zelf bepaalt hoeveel je wilt investeren.

AdWords

Met behulp van Google AdWords verschijnt jouw bedrijf of organisatie zo hoog mogelijk in de zoekresultaten. Dat is belangrijk, omdat jouw doelgroep 24/7 via Google op zoek is naar jouw producten of diensten. Het is dus een gemiste kans om dit kanaal onbenut te laten. Wij zorgen ervoor dat het werkt! 

Facebook marketing

Een goede Facebook-strategie staat garant voor succes. Dat gaat verder dan alleen een profiel invullen. Samen gaan we eerst je doel bepalen: naamsbekendheid, betrokkenheid, merkbekendheid, leads of keiharde sales? Facebook biedt fantastische mogelijkheden om heel direct te adverteren. Natuurlijk brengen wij eerst in kaart wat jouw doelgroep wil horen en waar de interesses liggen. Een te algemene aanpak leidt tot verlies van de controle, maar met de juiste strategie wordt Facebook adverteren meer dan de moeite waard! Verspil geen marketingbudget en laat Media flow je ontzorgen!

Bekijk onze flyer online adverteren

Recent marketing succes

Topsolute skybell HD

Topsolute skybell HD

Voor Topsolute skybell HD heeft Media Flow verschillende Facebook campagnes beheerd, met als doel nieuwe website bezoekers. Voor een klein budget heeft Topsolute al 1700 unieke nieuwe website bezoekers in de eerste maand mogen verwelkomen en zijn de sales enorm toegenomen.

nvda-marketing-def-63cab4ee Online marketing - Media Flow van BakkerBaarn

NVDA

Voor de beroepsvereniging NVDA heeft BakkerBaarn via social media gewerkt aan fanbuilding en ledenwerving. Dit heeft een trouwe fanbase opgeleverd die nieuwe berichten van de NVDA deelt en liket. Dat is dus gratis reclame, met vele nieuwe leden als extra bonus!
adwords labformulieren

Labformulieren

Voor de website Labformulieren.nl heeft BakkerBaarn Google Adwords campagnes opgezet. Labformulieren kent een heel specifieke doelgroep, dus dit was voor ons een extra leuke uitdaging. Door creatief om te gaan met verschillende zoekwoorden hebben wij voor veel traffic gezorgd met bruikbare leads als tastbaar resultaat!

Laten we een afspraak maken

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vraag is een verplicht veld

 • Telefoon
  (035) 541 47 55
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Adres
  Polderweg 22
  1191 JR Ouderkerk
  aan de Amstel
 • Postadres
  Postbus 102,
  3740 AC Baarn
 • Parkeren en afleveren

  Eemnesserweg 27
  3743 AD Baarn

Laat je naam en e-mail achter en wij nemen contact met je op!

Vul je naam in
Vul je e-mail in