tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Krant, magazine of boek? - Uitgeverij BakkerBaarn

Uitgeverij BakkerBaarn

Van eerste idee tot gereed product

Wij geven jouw krant, magazine of boek uit

Drukkerij

Onze eigen drukkerij beschikt over meerdere printers en drukpersen. Het team van BakkerBaarn geeft je graag advies over onder meer materiaalgebruik en papiersoorten, afhankelijk van het gebruik of de toepassing van het printproduct. Zo sta je er niet alleen voor.

Binderij

De afwerking van een boek of magazine is van cruciaal belang. Onze eigen binderij biedt een scala aan oplossingen voor het binden van boeken of magazines. Denk daarbij aan bijzondere vouwmethodes en uitslaanders: functioneel, opvallend en altijd met zorg omringd.

Boeken

Wij geven voor verschillende schrijvers en bedrijven boeken uit in elke gewenste oplage. Met bindmethodes van hoge kwaliteit zal ook jouw boek er prachtig uitzien. Ondersteuning nodig met tekst, foto's of illustraties? Geen zorgen, bij BakkerBaarn ben je aan het juiste adres.

Tekst en redactie

Je brochure, website, nieuwsbrief of magazine kan er nog zo gelikt uitzien, maar denk ook aan de inhoud! Mis jij de tijd of de expertise voor tekst en redactie? Wij werken samen met bladenmaker-tekstschrijver-redacteur Marina Heij die ruime ervaring heeft met zowel offline als online communicatie. 

Advertentieaquisitie

Wij begeleiden acquisitietrajecten voor zowel print, online en evenementen. Daarbij benaderen wij bedrijven, winkeliers en organisaties zoals we zelf ook benaderd willen worden; met respect, aandacht en trots voor de geleverde producten en diensten. Het grote netwerk van vaste adverteerders in en rondom Baarn is van toegevoegde waarde.

Dick Naafs

Directeur sinds 1986

Waar wij trots op zijn

NVDA

Voor de beroepsvereniging NVDA ontwikkelden wij niet alleen een nieuwe huisstijl, BakkerBaarn verzorgt ook de vormgeving en druk van het full color vakblad De Doktersassistent. Ook het drukwerk voor het ledencongres en een deel van de online communicatie is ondergebracht bij BakkerBaarn. De complexe website was een uitdaging, maar staat nu als een huis.

Baarnsche Courant

De Baarnsche Courant is al ruim 120 jaar hét nieuwsblad van Baarn. Met actuele onderwerpen en interessante nieuwsitems worden abonnees drie per week voorzien van een krant. Daarnaast is de Baarnsche Courant te bereiken via Facebook, Twitter en een eigen website.

Baarn Magazine

Baarn Magazine levert een bijdrage aan de promotie van Baarn als dé plaats waar je moet zijn om te wonen, te werken, te winkelen en te recreëren. Dit glossy magazine staat vol verrassende, lokale onderwerpen. Concept en uitvoering van eigen bodem, maar geschikt voor elke andere gemeente!

Heb je een vraag?

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vraag is een verplicht veld

 • Telefoon
  (035) 541 47 55
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Adres
  Polderweg 22
  1191 JR Ouderkerk
  aan de Amstel

Laat je naam en e-mail achter en wij nemen contact met je op!

Vul je naam in
Vul je e-mail in