tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Krant, magazine of boek? - Uitgeverij BakkerBaarn

Uitgeverij BakkerBaarn

Van eerste idee tot gereed product

Wij geven jouw krant, magazine of boek uit

Drukkerij

Onze eigen drukkerij beschikt over meerdere printers en drukpersen. Het team van BakkerBaarn geeft je graag advies over onder meer materiaalgebruik en papiersoorten, afhankelijk van het gebruik of de toepassing van het printproduct. Zo sta je er niet alleen voor.

Binderij

De afwerking van een boek of magazine is van cruciaal belang. Onze eigen binderij biedt een scala aan oplossingen voor het binden van boeken of magazines. Denk daarbij aan bijzondere vouwmethodes en uitslaanders: functioneel, opvallend en altijd met zorg omringd.

Boeken

Wij geven voor verschillende schrijvers en bedrijven boeken uit in elke gewenste oplage. Met bindmethodes van hoge kwaliteit zal ook jouw boek er prachtig uitzien. Ondersteuning nodig met tekst, foto's of illustraties? Geen zorgen, bij BakkerBaarn ben je aan het juiste adres.

Tekst en redactie

Je brochure, website, nieuwsbrief of magazine kan er nog zo gelikt uitzien, maar denk ook aan de inhoud! Mis jij de tijd of de expertise voor tekst en redactie? Wij werken samen met bladenmaker-tekstschrijver-redacteur Marina Heij die ruime ervaring heeft met zowel offline als online communicatie. 

Advertentieaquisitie

Wij begeleiden acquisitietrajecten voor zowel print, online en evenementen. Daarbij benaderen wij bedrijven, winkeliers en organisaties zoals we zelf ook benaderd willen worden; met respect, aandacht en trots voor de geleverde producten en diensten. Het grote netwerk van vaste adverteerders in en rondom Baarn is van toegevoegde waarde.

Dick Naafs

Directeur sinds 1986

Heb je een vraag?

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vul de cijfers in Ongeldige invoer
Vraag is een verplicht veld