BakkerBaarn,
Jouw website op zijn mooist.

BakkerBaarn zorgt dat je online opvalt met bijzondere ontwerpen, technisch complexe en responsive websites. Automatiseren van opmaak en design? Geen probleem!

  

HOME   Print

 

Website NVDA

Website NVDA

Voor de beroepsvereniging NVDA ontwikkelden wij een nieuwe huisstijl, we drukken het magazine, verzorgen het drukwerk voor het ledencongres en denken mee over online communicatie. De complexe website was een uitdaging, maar staat nu als een huis. Steeds meer klanten weten ons te vinden voor deze vorm van full-service communicatie.

Bekijk de website

Dit vindt onze klant ervan

Website Itec

Website Itec

Ook als er technisch meer gevraagd wordt, maken onze webbouwers een optimaal werkbare site. Itec, specialist in het beheren van documentenstromen, vroeg om een sterke, commerciële website. Heel belangrijk dus dat hun klant op deze site blijft en overgaat tot het afnemen van producten. Dat werkt!

Bekijk de website

Brand Portal

Brand Portal

Wij zijn verliefd op onze Brand Portal. Hoe gemakkelijk is het om vanuit de vastgestelde huisstijl jouw teksten en foto’s te uploaden? En in een split second je eigen vormgeving te zien ontstaan? Hotelketens en vele franchise organisaties maken er veel gebruik van: 24/7 en overal ter wereld!

Nieuwsgierig? Neem contact op.

Login op ons portaal

BakkerBaarn maakt het jou gemakkelijk

Kosten besparen met online opmaak of gepersonaliseerd drukwerk? Neem contact op

Contact

MPD Portaal

MPD Portaal

Heb je data met klantspecifieke informatie, dan kunnen wij dat in een medium naar keuze (bijvoorbeeld een e-mailcampagne, een directmailcampagne of een combinatie daarvan) voor je bezorgen bij jouw klanten! Met succes! Wij gaan voor je aan de slag vanuit een site met gepersonaliseerde documenten. O ja, MPD staat voor Media Pensioen Diensten.

Even toelichten?

Neem contact op

TOP

TOP

TOP staat voor Tevredenheidsonderzoeken Portaal. Voor overheid en onderzoekbureaus is BakkerBaarn de onzichtbare tussenschakel. Wij ontwikkelen software waarmee onze opdrachtgever bij zijn klanten enquêtes kan afnemen. BakkerBaarn verzorgt met veel plezier het complete traject: vanaf de samenstelling van de enquête tot en met de verspreiding van de enquête als (digitaal) eindproduct.

Even toelichten?

Neem contact op