Baarns Kleurboek voor jong en oud

Baarns Kleurboek voor jong en oud

Op zoek naar een origineel cadeau voor onder de kerstboom? Wat dacht je van het enige, echte Baarns Kleurboek, opgemaakt en gedrukt bij BakkerBaarn.

Kleuren is hot
Kinderen kunnen uren achtereen in de weer zijn met potloden, stiften en kleurboek. Met de opkomst van ‘serieuze’ kleurboeken, lijken ook volwassenen deze verslavende bezigheid te hebben ontdekt. Om even de gedachten te verzetten, als guilty pleasure of gewoon…omdat het lekker is om die leuke plaatjes van een kleurtje te voorzien. 

Drukwerk van BakkerBaarn
Baarnaar Pieter van de Graaf (jawel, die van het Baarnse biertje) kwam op het idee om een typisch Baarns kleurboek op de markt te brengen. Hij maakte een selectie van een aantal gebouwen en monumenten, haalde er een striptekenaar bij en liet het geheel opmaken bij BakkerBaarn, dat ook de druk van 2.000 exemplaren voor zijn rekening nam. 

Waar koop je het kleurboek?
Het Baarns Kleurboek kost € 5,50 en is verkrijgbaar bij BakkerBaarn, Jumbo, Wim Hogeveen Mannenmode, Bruna, De Smaak van Echt en Etos, alle in het centrum van Baarn. Veel kleurplezier, ennuh, wel mooi binnen de lijntjes blijven!

Offerte voor drukwerk? Neem contact op met Marjolein.

 

Marjolein Niebeek
Marjolein Niebeek
Accountmanager sinds 2015
035 - 303 42 76