Wij zijn BakkerBaarn

Communicatiespecialist voor print en online media

Waarom BakkerBaarn?

Familiebedrijf

Als familiebedrijf weten wij wat betrouwbaarheid en continuïteit betekenen. Dat maakt ons een sterke partner die voor jou het verschil kan maken. Ons doel is een langdurige samenwerking waarbij jij centraal staat.

Ontzorgen

Wij bieden offline en online totaaloplossingen aan waar jij geen omkijken naar hebt. Beschouw ons maar als een verlengstuk van jouw organisatie. We stellen ons bescheiden op, maar voelen ons door en door verantwoordelijk.

Persoonlijk

Het product dat wij voor je maken is volledig op maat. Dat vereist een persoonlijke aanpak. En dat is nou precies wat wij zo leuk vinden aan ons werk! Onze accountmanagers zorgen voor een aanpak die ook jou aanspreekt. 

Creatief

Heb jij een wild plan maar blijf je steken bij de uitvoering? Laat ons maar even brainstormen. We zitten vol originele ideeën en creatieve oplossingen waarmee jij je doelen zult bereiken.

Kwaliteit

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de producten die wij maken. Daarom zijn al onze handelingen en controles erop gericht om aan de hoogste kwaliteitseisen te kunnen voldoen. 

MKB specialist

Wij kennen en herkennen de wereld van het MKB als geen ander. Onze Print en Online oplossingen zorgen voor een uitgekiende communicatiemix die perfect aansluit bij jouw organisatie.

Samenwerken

Samenwerken leidt per definitie tot een beter resultaat. Daarom werken wij graag nauw met je samen en schakelen wij alleen betrouwbare partijen in. Zo ben jij verzekerd van succes!

Praktische aanpak

Wij maken het niet moeilijker dan het is. Jij toch ook niet? Onnodig gehakketak is niet ons ding. Wij houden van een praktische aanpak en dito oplossingen. Met ruim 130 jaar ervaring weten wij wat werkt en wat niet. 

"Elk project is een uitdaging om een uniek product te maken."

NVDA

“BakkerBaarn denkt ver vooruit. En ze staan naast je tijdens het hele proces. Daardoor heb je het idee dat je samenwerkt met collega’s. Dat voelt als een extended family. Ik heb mijn handen vol gehad aan de contentmigratie. Dat zou een nuttige toevoeging aan hun dienst kunnen zijn.”
Judith Flier, communicatieadviseur bij de NVDA

SINT ANTONIUS ZIEKENHUIS

“Het soepel laten verlopen van het gehele proces rondom labformulieren is van zeer groot belang. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over de dienstverlening die Drukkerij Smit ons biedt.”
Marloes van den Berk, Afdeling Inkoop Sint Antonius Ziekenhuis

Heb je een vraag voor ons?

Mkoerts
Michael Koerts
035 - 548 09 03