tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Smit - Organisatie van drukwerk

Drukkerij Smit B.V.

Organisatie van drukwerk

Zorgdrukker van Nederland

Wie is Smit?

Drukkerij Smit (1929, Soest) is sinds 2014 het zusterbedrijf van BakkerBaarn (1895, Baarn) waar alle productie plaatsvindt. Smit heeft met het mede ontwikkelen en produceren van labformulieren (OMR's en OCR's) een ijzersterke marktpositie binnen de zorg.

Automotive

Smit is naast zorgdrukker van Nederland ook drukwerkspecialist voor de automotive branche en mag o.a. BMW, Lancia, Peugeot en Citroën tot haar klanten rekenen. Smit levert huisstijldrukwerk, schadeformulieren en reparatieformulieren. BMW maakt gebruik van onze brandportal om heel eenvoudig huisstijldrukwerk aan te passen en te bestellen.

Het complete proces

Drukkerij Smit heeft ruim 25 jaar ervaring met zorgdrukwerk en bedient ziekenhuizen en laboratoria door heel Nederland. Die ervaring zie je bijvoorbeeld terug in een logistiek proces dat tot in de kleinste details is uitgedacht, waarbij snelheid, accuratesse en patiëntvriendelijkheid voorop staan. 

Labformulieren

Smit heeft ruime kennis van OMR- en OCR-formulieren en van reader hardware. Ook het formulierontwerp neemt Smit voor haar rekening. Dankzij deze expertise en het innoverende vermogen op het gebied van labformulieren heeft Smit in de zorgsector inmiddels een naam hoog te houden.

Priketiketten

Ook als het gaat om priketiketten geldt Drukkerij Smit als dé specialist in Nederland. Smit neemt het hele traject voor haar rekening, van eerste ontwerp tot en met de levering van het drukwerk. Hiermee heeft Smit zijn sporen verdiend in de zorgsector.

Chris Uijland

drukwerkadviseur /
OMR-OCR Barcode etiketten specialist sinds 1979

Alex Quelle

accountmanager sinds 1985

Smit werkt o.a. voor

Sint Antonius Ziekenhuis

“Het soepel laten verlopen van het gehele proces rondom labformulieren is van zeer groot belang. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over de dienstverlening die Drukkerij Smit ons biedt.” Marloes van den Berk, Afdeling Inkoop Sint Antonius Ziekenhuis 

Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

“Door steeds nieuwe protocollen, nieuwe richtlijnen of andere regio-afspraken veranderen onze labformulieren en priketiketten regelmatig. Als er dan een drukkerij is die dit hele traject voor je verzorgt en bij iedere stap kritisch meedenkt hoe het nóg slimmer kan, dan is dat zeer waardevol.” Medewerker Klinisch Chemisch Laboratorium

Bravis Ziekenhuis

“De test die is uitgevoerd op de Automate en DxCi´s is 100% verlopen, zowel in Bergen op Zoom als in Roosendaal. We kunnen dus tevreden zijn." Berrie Goevaerts, Customer Support Manager Clinical Diagnostics bij Beckman Coulter Nederland B.V.

Heb je een vraag?

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vraag is een verplicht veld

Laat je naam en e-mail achter en wij nemen contact met je op!

Vul je naam in
Vul je e-mail in