Drukkerij Smit B.V.

Organisatie van drukwerk

Zorgdrukker van Nederland

Wie is Smit?

Drukkerij Smit (1929, Soest) is sinds 2014 het zusterbedrijf van BakkerBaarn (1895, Baarn) waar alle productie plaatsvindt. Smit heeft met het mede ontwikkelen en produceren van labformulieren (OMR's en OCR's) een ijzersterke marktpositie binnen de zorg.

Automotive

Smit is naast zorgdrukker van Nederland ook drukwerkspecialist voor de automotive branche en mag o.a. BMW, Lancia, Peugeot en Citroën tot haar klanten rekenen. Smit levert huisstijldrukwerk, schadeformulieren en reparatieformulieren. BMW maakt gebruik van onze brandportal om heel eenvoudig huisstijldrukwerk aan te passen en te bestellen.

Het complete proces

Drukkerij Smit heeft ruim 25 jaar ervaring met zorgdrukwerk en bedient ziekenhuizen en laboratoria door heel Nederland. Die ervaring zie je bijvoorbeeld terug in een logistiek proces dat tot in de kleinste details is uitgedacht, waarbij snelheid, accuratesse en patiëntvriendelijkheid voorop staan. 

Labformulieren

Smit heeft ruime kennis van OMR- en OCR-formulieren en van reader hardware. Ook het formulierontwerp neemt Smit voor haar rekening. Dankzij deze expertise en het innoverende vermogen op het gebied van labformulieren heeft Smit in de zorgsector inmiddels een naam hoog te houden.

Priketiketten

Ook als het gaat om priketiketten geldt Drukkerij Smit als dé specialist in Nederland. Smit neemt het hele traject voor haar rekening, van eerste ontwerp tot en met de levering van het drukwerk. Hiermee heeft Smit zijn sporen verdiend in de zorgsector.

Chris Uijland

drukwerkadviseur /
OMR-OCR Barcode etiketten specialist sinds 1979

Alex Quelle

accountmanager sinds 1985