Zakelijk drukwerk

De eerste indruk is goud waard!
  • Print
  • Zakelijk drukwerk

Meer dan alleen je visitekaartje

Schrijfblokken

Schrijf- of notitieblokken met je bedrijfsgegevens geven je onderneming op een eenvoudige manier een professionele uitstraling. Verspreid ze onder je zakelijke relaties en hen reclame maken voor je organisatie. Ook ideaal voor bezoekers van beurzen of evenementen.

Brochures

Een brochure is het ideale middel om je bedrijf, product of evenement te presenteren. Laat brochures vormgeven en drukken geheel naar je eigen wensen: eenvoudig afgewerkt of juist met een luxe uitstraling. De investering in een goede brochure betaalt zichzelf terug. Hierin maak je duidelijk wat je klant van jou of je bedrijf kan verwachten.

Presentatiemappen

Wij bieden presentatiemappen en offertemappen voor A4 of A5 documenten, enkel- en dubbelzijdig full colour bedrukt op diverse stevige papiersoorten. We kunnen op verzoek slitjes aanbrengen voor het plaatsen van je visitekaartje. Heb je zelf een kant-en-klaar idee voor je presentatie- of offertemap? Laat het ons weten, dan gaan we voor je aan de slag!

Mailing

Met onze couverteermachine verzorgen wij in een handomdraai omvangrijke mailings. Zo kunnen wij gemakkelijk folders en enveloppen insteken. Met deze snelle manier van werken hebben je klanten en relaties in een mum van tijd een brief of folder in de bus, zonder dat jij er enig omkijken naar hebt.

Rollup banners

Je ziet ze steeds meer op beurzen en evenementen: de rollup banner, die als promotiemiddel wordt ingezet. Zorg wel voor een opvallend ontwerp dat past bij jouw bedrijf. Een goede drukkwaliteit straalt net dat beetje extra uit. Eventueel kunnen wij verlichting toevoegen. Zo komt jouw banner letterlijk en figuurlijk in de spotlights te staan!

Bureauleggers

Ontwerp een handige bureaulegger als relatiegeschenk. Het resultaat? Top exposure! Maar wat zet je erop? Een kalender met to-do-list of alleen je logo? Laat ons helpen bij het maken van de juiste keuze voor een bureaulegger waar je klant een heel jaar lang plezier van heeft.

Posters

Hoe gaaf is het om jouw zelfontworpen poster overal te zien hangen. Wij helpen je graag met de promotie van je evenement, dienst of bedrijf met posters van topkwaliteit. Mini oplage of een mega order? Dat maakt niets uit. BakkerBaarn gaat hoe dan ook voor het beste resultaat. Liever door ons de poster laten ontwerpen? Geen punt!

Marco Ruitenbeek

Accountmanager sinds 2006

Zakelijk drukwerk nodig?

Mkoerts
Michael Koerts
035 - 548 09 03