MVO = DNA

BakkerBaarn, Smit en Ruitenbeek

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Erkend leerbedrijf

Bij BakkerBaarn geloven wij in kansen. Ook jonge mensen moeten de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom begeleiden wij elk jaar twee stagiairs door hen een opleidingsplaats in ons bedrijf aan te bieden. 

Samenwerking met Amerpoort

In samenwerking met zorginstelling Amerpoort nemen wij mensen met een beperking aan, voor korte of langere tijd. Door hen werk aan te bieden, hoe eenvoudig in onze ogen ook, voelen zij zich vaak weer nuttig en gewaardeerd. Mensen met een verstandelijke beperking ontpoppen zich hier tot enthousiaste medewerkers die gemotiveerd hun werk doen en andere medewerkers inspireren.

100% groene stroom

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is wat ons betreft gewoon een kwestie van doen. Daarom nemen wij alleen groene stroom af. Zo dragen wij bij aan de productie van meer duurzame energie en dat is beter voor het milieu.

Milieubarometer

De Milieubarometer toont waar de milieuwinst van BakkerBaarn zit; met grafieken, kengetallen en branchegemiddelden. In de Milieubarometer zijn ook benchmarks beschikbaar. Dat maakt het mogelijk om BakkerBaarn te vergelijken met het branchegemiddelde. Zo kunnen wij beoordelen hoe wij scoren en op welke thema’s de meeste winst te behalen valt.

John Post

adjunct-directeur sinds 2001