tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Maatschappelijk verantwoord ondernemen - BakkerBaarn

MVO = DNA

BakkerBaarn, Smit en Ruitenbeek

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Erkend leerbedrijf

Bij BakkerBaarn geloven wij in kansen. Ook jonge mensen moeten de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom begeleiden wij elk jaar twee stagiairs door hen een opleidingsplaats in ons bedrijf aan te bieden. 

Samenwerking met Amerpoort

In samenwerking met zorginstelling Amerpoort nemen wij mensen met een beperking aan, voor korte of langere tijd. Door hen werk aan te bieden, hoe eenvoudig in onze ogen ook, voelen zij zich vaak weer nuttig en gewaardeerd. Mensen met een verstandelijke beperking ontpoppen zich hier tot enthousiaste medewerkers die gemotiveerd hun werk doen en andere medewerkers inspireren.

Duurzaamheidskring Midden-Nederland

Wij zijn lid van Duurzaamheidskring Midden-Nederland. Op 5 april 2011 ondertekenden wij samen met 11 grafische collega’s een intentieverklaring. Het doel van deze kring is kennisuitwisseling en samenwerking op het gebied van duurzaamheid in onze regio.

100% groene stroom

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is wat ons betreft gewoon een kwestie van doen. Daarom nemen wij alleen groene stroom af. Zo dragen wij bij aan de productie van meer duurzame energie en dat is beter voor het milieu.

FSC® en PEFC gecertificeerd

BakkerBaarn is FSC® gecertificeerd CU-COC-805712-D22 en PEFC gecertificeerd CU-PEFC-805712-D22. Een groot deel van onze productie wordt gedrukt op FSC en PEFC gecertificeerd papier, waaronder onze standaard gebruikte huisstijlsoorten en onze MC-kwaliteiten. Omdat ons productieproces gecertificeerd is, mag jij het officiële FSC-keurmerk op je drukwerk voeren.

Milieubarometer

De Milieubarometer toont waar de milieuwinst van BakkerBaarn zit; met grafieken, kengetallen en branchegemiddelden. In de Milieubarometer zijn ook benchmarks beschikbaar. Dat maakt het mogelijk om BakkerBaarn te vergelijken met het branchegemiddelde. Zo kunnen wij beoordelen hoe wij scoren en op welke thema’s de meeste winst te behalen valt.

Dick Naafs

Directeur sinds 1986

John Post

adjunct-directeur sinds 2001

Wil je meer informatie over MVO?

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vraag is een verplicht veld