tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Online zonder zorgen - Media Flow van BakkerBaarn

Krachtig webdesign. Wie lost dat voor mij op?

Ondernemen zonder eigentijdse website? Ondenkbaar! Tja, zo ver was je zelf ook al. Maar wie lost dat voor je op, zonder gelijk de hoofdprijs te betalen? Bingo! Media Flow, het uitvoerende merk van BakkerBaarn voor online uitingen, zorgt dat bedrijven online opvallen met bijzondere ontwerpen en responsive websites. Technisch complexe website of automatiseren van opmaak en design? Geen probleem!

Starter

Voor als je een website of actie pagina nodig hebt en hulp kunt gebruiken bij het opstarten hiervan. Wij bouwen de website volledig naar jouw wens. Natuurlijk responsive en met de nieuwste webtechnieken.

wil je een offerte?

Professional

Jouw website in Joomla! of Wordpress volledig in je eigen huisstijl. Wij maken de website zo dat deze makkelijk zelf te beheren is. Natuurlijk responsive en met de nieuwste webtechnieken.

Website zelf beheren?

Full service

Jouw website volledig op maat met uitgebreide functionaliteiten, zoals een boekingssysteem, online productcatalogus of webshop? Media Flow maakt het en gaat voor jouw online succes!

Neem contact op!

Wedden dat het werkt?

Brand building

Je bedrijf of merk top-of-mind via je website? Dat lukt alleen als de bezoeker ziet, voelt en merkt dat alles klopt! BakkerBaarn heeft met Media Flow alle ingrediënten in huis voor brand awareness: we creëren unieke designs en kekke huisstijlelementen en laten vol trots onze interactieve hoogstandjes zien. Wedden dat het werkt, zo'n herkenbare, interactieve website die de bezoeker van onder tot boven inpakt?

Grafisch ontwerp

Ja, hallo. Het intikken van een paar codes en het samenvoegen van een paar beeldelementen, dat kan iedereen. Wij kijken verder, veel verder! De websites van BakkerBaarn en Media Flow creëren impact. Voor jouw bedrijf of merk om precies te zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen een website die naadloos aansluit bij je image, product of dienst - en met de juiste call to action - van toegevoegde waarde is. Daarom zitten we graag vroeg in het proces met je rond de tafel om al je wensen in kaart te brengen.

Navigatie

We kunnen er helaas niet omheen: als de bezoeker van je website niet snel genoeg vindt wat-ie zoekt, dan is-ie vertrokken. En met een beetje pech zie je hem nooit meer terug ook. De websites van BakkerBaarn en Media Flow zijn zo ingericht, dat bezoekers al scannend verleid worden precies te doen wat jij van hem wilt: informatie aanvragen, een offerte plaatsen of een bestelling doen. Kwestie van navigatie met beleid.

Webbeheer zonder omkijken!

Als ondernemer heb je wel wat anders aan je hoofd dan webbeheer. Toch zijn veiligheid en het up to date houden van je website van levensbelang. Met het onderhoudsabonnement van Media Flow heb je er geen omkijken meer naar en voor gemiddeld nog geen € 25,- per maand zorgen wij ervoor dat de boel blijft draaien. Uiteraard zorgen wij er ook dat er altijd een back up van je website beschikbaar is. Wel zo'n prettig idee!

Leads generen

Wat het doel van je organisatie ook is, BakkerBaarn ontwerpt, bouwt en realiseert exact datgene wat de eindgebruiker triggert en over de drempel trekt. Wij weten wat je klant wil en wat zijn behoeften zijn. Heeft je bezoeker een zetje nodig? Dan zetten we onze special forces in! Denk daarbij aan de mogelijkheid voor downloads, nieuwsbriefinschrijvingen, offerte-aanvragen en nog veel meer. Zo genereren wij leads voor jou.

Social marketing

Adverteren via social media lijkt zo eenvoudig. Maar vergis je niet. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. BakkerBaarn heeft het merk Media Flow opgezet om jou te helpen met het plaatsen van advertenties op Facebook, LinkedIn, Instagram en andere social media. Eén ding is zeker: wanneer je adverteert via social media kun je heel gericht je doelgroep targeten. Bovendien zijn de resultaten goed meetbaar zodat je je online marketing strategie ook nog eens razendsnel kunt aanpassen.

Hosting

Laat Media Flow je hosting verzorgen. Dat heeft als voordeel dat jouw online producten altijd beschikbaar zijn en dat jij er prettig mee werkt. Dat scheelt tijd en een hoop ergernis. Alles wat jij hoeft te doen is de leads in je inbox te bekijken! Wedden dat het werkt?

Bekijk onze hosting pakketten

Recent webdesign werk

Stichting ’t Oude Landt

oudelandt.nl
Stichting 't Oude Landt biedt huisvesting aan senioren met een protestants-christelijke grondslag. BakkerBaarn ontwierp een nieuwe website die op een vriendelijke manier inzicht geeft in de diverse woonmogelijkheden.

Smit organisatie van drukwerk

labformulieren.nl
Betrouwbaar labonderzoek is uitsluitend mogelijk als labformulieren en priketiketten tot in de kleinste details kloppen. Om deze boodschap te verspreiden, hebben wij voor Smit B.V. labformulieren.nl opgericht. Smit zorgt voor 100% uitleesgarantie.

Zonnegloren

zonnegloren.nl
Stichting Zonnegloren wil de gezondheidszorg in de regio Eemland bevorderen door het verlenen van voornamelijk financiële steun. BakkerBaarn heeft de website gebouwd, inclusief een aanvraagsysteem waarmee bezoekers van de website financiële steun kunnen aanvragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vraag is een verplicht veld

 • Telefoon
  (035) 541 47 55
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Adres
  Polderweg 22
  1191 JR Ouderkerk
  aan de Amstel

Laat je naam en e-mail achter en wij nemen contact met je op!

Vul je naam in
Vul je e-mail in