Voorraadbeheer

Opslag van drukwerk, zo grijp je nooit mis

BakkerBaarn beheert jouw drukwerkvoorraad proactief

Beheerservice

Op verzoek kunnen wij jouw drukwerk in ons magazijn beheren. Via een gebruiksvriendelijke portal op onze website kun je de drukwerkvoorraad 24/7 inzien en bestellingen plaatsen. Zo kunnen wij je voorraad op tijd aanvullen en grijp je nooit mis.

Opslag van drukwerk

Het is voordeliger om gebruiksdrukwerk in grotere hoeveelheden te bestellen. Veel klanten bestellen daarom hun bedrijfsdrukwerk voor één of twee jaar. Maar waar moet je het laten? Niet iedereen heeft daar de ruimte voor. BakkerBaarn beschikt over meerdere magazijnen waar we jouw voorraad netjes kunnen opslaan en beheren. Heb je het drukwerk nodig? Onze chauffeurs zorgen ervoor!

Portal

De gebruiksvriendelijke voorraadportal van BakkerBaarn is een uitkomst voor iedereen die op een eenvoudige en snelle manier zijn voorraad wil inzien en beheren. Snel, gemakkelijk en helemaal van nu.

Inloggen als bestaande klant

In verband met onze verhuizing en het inrichten van een nieuw administratie systeem is de webwinkel voor voorraad artikelen de komende tijd offline.
De voorraden in de huidige webwinkel zijn niet meer actueel.
Op het moment dat we deze volledig hebben ingevoerd komt er een nieuwe webwinkel online.

Bestellingen kunt u telefonisch of per mail plaatsen bij uw accountmanager of een collega. Voor mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon 035-5414755. Onze excuses voor het ongemak.

24/7 altijd en overal bereikbaar

Doordat wij werken met een online portal, kun je vanaf elke locatie 247 je drukwerkvoorraad inzien, beheren en bestellen. Zodra je melding binnenkomt, beginnen wij direct met drukken of printen.

John Post

Adjunct directeur sinds 2001

Jouw voorraad laten beheren?

Mkoerts
Michael Koerts
035 - 548 09 03