tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Opslag van drukwerk? - BakkerBaarn voorraadbeheer
Voorraadbeheer

Opslag van drukwerk, zo grijp je nooit mis

BakkerBaarn beheert jouw drukwerkvoorraad proactief

Beheerservice

Op verzoek kunnen wij jouw drukwerk in ons magazijn beheren. Via een gebruiksvriendelijke portal op onze website kun je de drukwerkvoorraad 24/7 inzien en bestellingen plaatsen. Zo kunnen wij je voorraad op tijd aanvullen en grijp je nooit mis.

Opslag van drukwerk

Het is voordeliger om gebruiksdrukwerk in grotere hoeveelheden te bestellen. Veel klanten bestellen daarom hun bedrijfsdrukwerk voor één of twee jaar. Maar waar moet je het laten? Niet iedereen heeft daar de ruimte voor. BakkerBaarn beschikt over meerdere magazijnen waar we jouw voorraad netjes kunnen opslaan en beheren. Heb je het drukwerk nodig? Onze chauffeurs zorgen ervoor!

Portal

De gebruiksvriendelijke voorraadportal van BakkerBaarn is een uitkomst voor iedereen die op een eenvoudige en snelle manier zijn voorraad wil inzien en beheren. Snel, gemakkelijk en helemaal van nu.

Inloggen als bestaande klant

In verband met onze verhuizing en het inrichten van een nieuw administratie systeem is de webwinkel voor voorraad artikelen de komende tijd offline.
De voorraden in de huidige webwinkel zijn niet meer actueel.
Op het moment dat we deze volledig hebben ingevoerd komt er een nieuwe webwinkel online.

Bestellingen kunt u telefonisch of per mail plaatsen bij uw accountmanager of een collega. Voor mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon 035-5414755. Onze excuses voor het ongemak.

24/7 altijd en overal bereikbaar

Doordat wij werken met een online portal, kun je vanaf elke locatie 247 je drukwerkvoorraad inzien, beheren en bestellen. Zodra je melding binnenkomt, beginnen wij direct met drukken of printen.

John Post

Adjunct directeur sinds 2001

Kimmo Teubler

Accountmanager sinds 2015

Wij ontzorgen o.a.

NCOI

NCOI is een groot opleidingsinstituut voor werkende mensen. Wij ontzorgen NCOI door het drukken en beheren van het omvangrijke aanbod van drukwerk dat bij de verschillende opleidingen wordt ingezet.

Opella

Opella is een grote zorgdienstverlener en biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen die hulp nodig hebben. Wij drukken de enveloppen en briefpapier en beheren de voorraad. Zo heeft Opella er geen omkijken naar.

De Generaal

Voor Eethuys-Café De Generaal drukken en beheren wij placemats, rekeningen en flyers. Ook de razend populaire wandelroute voor kinderen 'Het kabouterpad' is een product van BakkerBaarn.

Jouw voorraad laten beheren?

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vraag is een verplicht veld

Laat je naam en e-mail achter en wij nemen contact met je op!

Vul je naam in
Vul je e-mail in