Brandportals

BakkerBaarn maakt het je gemakkelijk

Huisstijldrukwerk in één muisklik

Wat is een brandportal

Met een brandportal van BakkerBaarn kun je online je huisstijldrukwerk maken, beheren en bestellen. Huisstijlelementen als kleur, lettertype en de plaats van het logo liggen vast. Daarbinnen zijn er diverse mogelijkheden om zelf tekst en beeld in te voegen. Nieuwe collega? Tik de naam in en bestel in één muisklik zijn of haar visitekaartje. Hoe makkelijk kan het zijn!

Voordeel van een portal

Onze portal is 24/7 bereikbaar. En dus kan jij waar en wanneer je maar wilt je eigen grafische producten aanpassen, beheren en bestellen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, naambordjes, eenvoudige flyers, posters, informatieschermen en roll-up banners. Deze efficiënte manier van werken bespaart je tijd en geld.

Waarom bij BakkerBaarn

Wij ontwikkelen sinds 2008 brandportals voor klanten. Ervaring genoeg dus! Ander groot voordeel is dat bij BakkerBaarn alles onder één dak wordt ontwikkeld en uitgevoerd. Hierdoor zitten wij dicht op het proces, houden wij de kwaliteit hoog en kunnen wij 100% maatwerk bieden.

Personaliseren

Heb je data met klantspecifieke informatie, dan kunnen wij dat in een medium naar keuze (bijvoorbeeld een e-mailcampagne, een directmailcampagne of een combinatie daarvan) voor je bezorgen bij jouw doelgroep. Wij gaan dan voor je aan de slag vanuit een site met gepersonaliseerde documenten.

Inloggen als bestaande klant

Beschik je al over onze brandportal log dan met je gegevens in op

Login op onze Brandportal

TOP portaal

BakkerBaarn ontwikkelt software waarmee je bij je doelgroep (klanten, leveranciers, medewerkers, etc.) gemakkelijk (online) enquêtes kunt afnemen. Zo maken overheid en onderzoekbureaus veel gebruik van ons Tevredenheids Onderzoeken Portaal (TOP). Wij verzorgen het complete traject: vanaf de samenstelling van de enquête tot en met de verspreiding onder de respondenten.
Tevredenheids Onderzoeken Portaal

John Post

ADJUNCT-DIRECTEUR sinds 2001