tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Online je huisstijl beheren - BakkerBaarn

Brandportals

BakkerBaarn maakt het je gemakkelijk

Huisstijldrukwerk in één muisklik

Wat is een brandportal

Met een brandportal van BakkerBaarn kun je online je huisstijldrukwerk maken, beheren en bestellen. Huisstijlelementen als kleur, lettertype en de plaats van het logo liggen vast. Daarbinnen zijn er diverse mogelijkheden om zelf tekst en beeld in te voegen. Nieuwe collega? Tik de naam in en bestel in één muisklik zijn of haar visitekaartje. Hoe makkelijk kan het zijn!

Voordeel van een portal

Onze portal is 24/7 bereikbaar. En dus kan jij waar en wanneer je maar wilt je eigen grafische producten aanpassen, beheren en bestellen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, naambordjes, eenvoudige flyers, posters, informatieschermen en roll-up banners. Deze efficiënte manier van werken bespaart je tijd en geld.

Waarom bij BakkerBaarn

Wij ontwikkelen sinds 2008 brandportals voor klanten. Ervaring genoeg dus! Ander groot voordeel is dat bij BakkerBaarn alles onder één dak wordt ontwikkeld en uitgevoerd. Hierdoor zitten wij dicht op het proces, houden wij de kwaliteit hoog en kunnen wij 100% maatwerk bieden.

Personaliseren

Heb je data met klantspecifieke informatie, dan kunnen wij dat in een medium naar keuze (bijvoorbeeld een e-mailcampagne, een directmailcampagne of een combinatie daarvan) voor je bezorgen bij jouw doelgroep. Wij gaan dan voor je aan de slag vanuit een site met gepersonaliseerde documenten.

Inloggen als bestaande klant

Beschik je al over onze brandportal log dan met je gegevens in op

Login op onze Brandportal

TOP portaal

BakkerBaarn ontwikkelt software waarmee je bij je doelgroep (klanten, leveranciers, medewerkers, etc.) gemakkelijk (online) enquêtes kunt afnemen. Zo maken overheid en onderzoekbureaus veel gebruik van ons Tevredenheids Onderzoeken Portaal (TOP). Wij verzorgen het complete traject: vanaf de samenstelling van de enquête tot en met de verspreiding onder de respondenten.
Tevredenheids Onderzoeken Portaal

John Post

ADJUNCT-DIRECTEUR sinds 2001

Tevreden gebruikers van onze portals

Opella

Zorgdienstverlener Opella beheert huisstijl en promotiemateriaal via onze brandportal. Medewerkers van Opella maken bijvoorbeeld flyers met tekst en beeld binnen de huisstijl, versturen het bestand naar BakkerBaarn dat vervolgens razendsnel drukt en levert. Opella kan ook de bestelhistorie inzien en de daarbij behorende kosten. Handig en overzichtelijk in beheer.

BMW

Diverse vestigingen van BMW beheren hun visitekaartjes via onze portal. Door hun visitekaartjes zelf aan te maken in de vastgelegde huisstijl is er altijd een uniforme uitstraling. Dat komt het merk ten goede.

MPD

Voor Media Pensioen Diensten heeft BakkerBaarn een beveiligde portal ingericht met meerdere templates. Tweewekelijks worden adressenbestanden geüpload en produceren wij een unieke mailing. Ook de verzending neemt BakkerBaarn voor haar rekening. Een volledig geautomatiseerd proces dus waar de klant geen omkijken naar heeft.

Iets voor jouw organisatie?

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vraag is een verplicht veld

 • Telefoon
  (035) 541 47 55
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Adres
  Polderweg 22
  1191 JR Ouderkerk
  aan de Amstel

Laat je naam en e-mail achter en wij nemen contact met je op!

Vul je naam in
Vul je e-mail in