tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Ruitenbeek - Druk - Print - Sign

Drukkerij Ruitenbeek

Druk | Print | Sign

Vertrouwd en persoonlijk

Wie is Ruitenbeek?

Drukkerij Ruitenbeek (1903, Weesp) maakt sinds 2014 deel uit van BakkerBaarn (1895, Baarn). De druk- en printspecialist uit Weesp staat bekend om krachtige point of sale en andere marketing-uitingen. De vertrouwde, persoonlijke benadering van de familie Ruitenbeek wordt zeer gewaardeerd.

Productie

De productie van Ruitenbeek vindt plaats bij BakkerBaarn dat over een eigen machinepark beschikt. Door orders te verzamelen en te bundelen is de kostprijs lager. Dit is een efficiënte manier van werken waar onze klanten van profiteren.

Verhuisd

Sinds de zomer van 2017 is Ruitenbeek gevestigd aan de Laanstraat 58 in Baarn. Toevallig in de buurt? Kom gerust eens langs om onze producten te bekijken of gewoon voor een kopje koffie.

Geschiedenis

Drukkerij Ruitenbeek is een echt familiebedrijf, in 1903 door Willem Ruitenbeek opgericht. Gijs Ruitenbeek nam het stokje van Willem over en verhuisde het bedrijf van het centrum van Weesp naar het industrieterrein noord. De kantoorboekhandel en een speelgoedwinkel bleven in het centrum gevestigd. Marco en Howard Ruitenbeek zijn weer van een nieuwe generatie. Zo gaat het bedrijf mee met zijn tijd! 

Marco Ruitenbeek

Accountmanager sinds 2006

Howard Ruitenbeek

DTP-er sinds 2008

Klanten waar wij trots op zijn

FOX Productions Clothing

FOX Productions Clothing voorziet merchandise, promotionele textiel en bedrijfskleding van merknaam, logo, boodschap of afbeeldingen. Voor dit mooie bedrijf verzorgt Ruitenbeek het huisstijldrukwerk, de folders en brochures. 

Oral Company

Oral Company loopt voorop met innoverende en kwalitatief hoogstaande producten en diensten, die bijdragen aan betere mondzorg. Ruitenbeek en BakkerBaarn verzorgen de advertentie-uitingen van Oral Company, zowel online als offline.

Voorbij Funderingstechniek

Voorbij Funderingstechniek is gespecialiseerd in de uitvoer van alle voorkomende funderingswerkzaamheden. Ruitenbeek en BakkerBaarn beheren en bewaken de huisstijl van Voorbij, zoals je ziet op briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

Kunnen wij je van dienst zijn?

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vraag is een verplicht veld

Laat je naam en e-mail achter en wij nemen contact met je op!

Vul je naam in
Vul je e-mail in