BakkerBaarn,
Jouw drukwerk op zijn mooist.

Brochure, boek of magazine? Wij zijn trots op ons drukwerk en laten het graag aan je zien. Vragen of opmerkingen? We horen je graag!

 

HOME    WEB

 

Baarn Magazine

Baarn Magazine

Voor het maken van een relatiemagazine of zakelijke nieuwsbrief hebben wij alle disciplines in huis, waaronder concept, vormgeving, redactie, fotografie en advertentieacquisitie. Voor Baarn Magazine (2x per jaar, 52 pag. full color, een uitgave van de Baarnsche Courant) werken wij samen met bladenmaker/tekstschrijver Marina Heij.

Naar de website

Huisstijl drukwerk

Huisstijl drukwerk

Huisstijl drukwerk zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes of brochures: wij regelen het! Ook online. Door vanaf de basis te werken voorkomen wij extra kosten en wijzigingen achteraf. Uiteraard testen onze vormgevers de nieuwe huisstijl op diverse beelddragers. Wij werken voor o.a. BMW en MINI.

Nieuwe frisse huisstijl nodig?

Neem contact op

Specialistisch drukwerk voor laboratoria

Specialistisch drukwerk voor laboratoria

Op dit vakgebied heeft Drukkerij Smit, zusterbedrijf van BakkerBaarn, haar sporen ruimschoots verdiend. Samen met laboratoriummedewerkers hebben wij labformulieren (OMR's en OCR’s) ontwikkeld, met grondige kennis van techniek, ICT en vormgeving. Het resultaat is een grafisch product dat een foutloze bijdrage levert aan o.a. de diagnostiek in ziekenhuizen, gepersonaliseerd voor de eerstelijnszorg.

Dit vindt onze klant ervan

BakkerBaarn maakt het jou gemakkelijk

Kosten besparen met online opmaak of gepersonaliseerd drukwerk? Neem contact op

Contact

Personal printing on demand

Personal printing on demand

Supereenvoudig: druk, print, web en media in één boek. Laat ons een webpagina maken met jouw NAW-gegevens en toegang tot je Facebook pagina. Wij koppelen deze vervolgens aan een deels automatisch gegenereerde paginaopmaak. Door vaste pagina’s te drukken en variabele pagina’s te printen, maken we honderden unieke boeken. Bijvoorbeeld voor de verkoop van woningen. Binnen drie dagen gereed.

Eenvoudige direct marketing?

Neem contact op

Ruim 120 jaar onze eigen krant!

Ruim 120 jaar onze eigen krant!

BakkerBaarn maakt drie keer per week een lokaal kwaliteitsnieuwsblad. Met eigen journalistiek, fotografie en razendsnelle productie dankzij Pubble software. Zo kunnen meerdere mensen tegelijk aan de uitgave werken. Pubble realiseren wij ook graag voor jou als je efficiënt je krant, nieuwsbrief of e-zine wilt uitgeven.

Interesse? Neem contact op.

Bekijk de Baarnsche Courant