BakkerBaarn, Smit & Ruitenbeek

Hoogwaardig print- en drukwerk

Grafische vormgeving

Klanten kiezen vaak vanuit een gevoel. Maar wat is dat precies en belangrijker, hoe krijg je daar vat op? Een sterk grafisch ontwerp doet wonderen! Dat gaat verder dan alleen het ontwerpen van een logo of website. Grafische vormgeving zorgt voor eenheid in je communicatie- en promotiemateriaal en zal precies de juiste snaar weten te raken: met verrassend beeld, een opvallende vorm en het juiste kleurgebruik. Zo breng je ideeën en gevoelens over die zich niet in woorden laten uitdrukken.

Huisstijl

Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van je organisatie past en deze consistent door te voeren, versterk je je naamsbekendheid. Ook zullen zakelijke relaties en medewerkers zich beter met je organisatie identificeren.

Voorraadbeheer

Indien gewenst kunnen wij jouw drukwerk in ons magazijn beheren. Via een portal op onze website houd je het overzicht en kun je heel eenvoudig bestellingen doen. Zo blijft je voorraad altijd op peil.

Zakelijk drukwerk

Wanneer je je drukwerk voorziet van je logo of bedrijfsnaam creëer je een professionele uitstraling. Voor jezelf, je medewerkers én mogelijke klanten. Wij noemen dit zakelijk drukwerk. Dat gaat veel verder dan een visitekaartje.

Zorgdrukwerk

Wij zijn de specialist op het gebied van zorgdrukwerk. Met onze labformulieren en priketiketten nemen wij diverse ziekenhuizen en commerciële laboratoria tijdrovend werk uit handen. Wij organiseren, optimaliseren en automatiseren de logistieke processen rond zorgdrukwerk. Dit geeft zekerheid en kan leiden tot forse kostenbesparingen in de zorg.