tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Feilloos zorgdrukwerk - BakkerBaarn & Smit

Feilloos zorgdrukwerk

Zekerheid voor alles

BakkerBaarn & Smit

Wie is Smit, organisatie van drukwerk?

Smit, zusteronderneming van BakkerBaarn, geldt in Nederland als dé specialist voor zorgdrukwerk, zoals labformulieren en priketiketten. Smit beschikt over decennialange ervaring, ruime kennis van OMR-software, OCR-software en reader hardware. Met Smit, organisatie van drukwerk heeft u een ter zake kundige specialist op het gebied van labformulieren en priketiketten aan tafel.

Systemen

Smit heeft in de loop der jaren miljoenen labformulieren geproduceerd waar verschillende systemen mee werken, waaronder Labosys Philips, Glims/MIPS en MCS Promed. Smit beschikt over de expertise om de wens van zowel de klinisch chemicus als die van de applicatiebeheerder te vertalen naar een op maat ontworpen labformulier of priketiket.

Innovaties

Smit heeft meerdere innovaties op haar naam staan. Denk daarbij aan aanpassingen in het ontwerp die tot tijd- en kostenbesparing en nog meer zekerheid leiden. Een goed voorbeeld is het idee van Smit om het labformulier (het eerstelijnsformulier of LESA formulier) vóór te pukkelen. Ook kwam Smit op het idee om de prikkaart (volgorde van buizen) op te nemen ín het formulier. Dat scheelt de aanvrager een hoop zoekwerk. Deze toepassing is inmiddels niet meer weg te denken. Lees hier een klantverhaal.

Uitgebreid getest

Alle door ons ontwikkelde labformulieren en priketiketten worden aan een uitgebreide test onderworpen. Gaat er iets mis in de verwerking of is de leesbaarheid niet optimaal, dan nemen wij geen enkel risico en gaan we terug naar de tekentafel. Hierdoor weet de zorgprofessional zich volledig gedekt en kunnen wij 100% uitleesgarantie bieden op de door ons geleverde formulieren en etiketten.

Logistiek en voorraadbeheer

Als zorgverlener kun je geen dag zonder laboratoriumaanvraagformulier. De arts wil zo snel mogelijk een diagnose kunnen stellen, de patiënt wil weten waar hij aan toe is. Snelle levering kan in sommige gevallen letterlijk van levensbelang zijn. Smit handelt kordaat, ook als het gaat om het bijdrukken met correcties. Wij hebben duidelijke routings, heldere prijsafspraken en leveren uit voorraad of direct van de pers. Is er behoefte aan voorraadbeheer? Geen punt voor Smit.

Overig zorgdrukwerk

Smit verzorgt nog veel meer zorgdrukwerk, bijvoorbeeld op het gebied van medicatie-opdrachtsets, menukeuzeformulieren en bandkaarten in ziekenhuis of verpleeginstelling.

howard-ruitenbeek-6421e91f Feilloos zorgdrukwerk - BakkerBaarn & Smit

Howard Ruitenbeek

DTP-er sinds 2008
chris-uijland-e378c5ef Feilloos zorgdrukwerk - BakkerBaarn & Smit

Chris Uyland

Accountmanager sinds 1979

Recent zorgdrukwerk

sint_antonius_ziekenhuis-4e2975cb Feilloos zorgdrukwerk - BakkerBaarn & Smit

Sint Antonius Ziekenhuis

“Het soepel laten verlopen van het gehele proces rondom labformulieren is van zeer groot belang. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over de dienstverlening die Drukkerij Smit ons biedt.” Marloes van den Berk, Afdeling Inkoop Sint Antonius Ziekenhuis 
zuwe-3501784a Feilloos zorgdrukwerk - BakkerBaarn & Smit

Zuwe Hofpoort Ziekenhuis

“Door steeds nieuwe protocollen, nieuwe richtlijnen of andere regio-afspraken veranderen onze labformulieren en priketiketten regelmatig. Als er dan een drukkerij is die dit hele traject voor je verzorgt en bij iedere stap kritisch meedenkt hoe het nóg slimmer kan, dan is dat zeer waardevol.” Medewerker Klinisch Chemisch Laboratorium

bravis-0ec35fcd Feilloos zorgdrukwerk - BakkerBaarn & Smit

Bravis Ziekenhuis

“De test die is uitgevoerd op de Automate en DxCi´s is 100% verlopen, zowel in Bergen op Zoom als in Roosendaal. We kunnen dus tevreden zijn." Berrie Goevaerts, Customer Support Manager Clinical Diagnostics bij Beckman Coulter Nederland B.V.

Zoek je een partner voor zorgdrukwerk?

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vraag is een verplicht veld

 • Telefoon
  (035) 541 47 55
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Adres
  Polderweg 22
  1191 JR Ouderkerk
  aan de Amstel
 • Postadres
  Postbus 102,
  3740 AC Baarn
 • Parkeren en afleveren

  Eemnesserweg 27
  3743 AD Baarn

Laat je naam en e-mail achter en wij nemen contact met je op!

Vul je naam in
Vul je e-mail in