Vormgeving

Voor print en online uitingen

Wij realiseren jouw idee

Grafische vormgeving

Onze vormgevers en DTP-ers bedenken en ontwerpen jouw logo, huisstijlwebsite of brochure. Ze zijn creatief en denken na over kleuren, lettertypes en het plaatsen van tekst en afbeeldingen. Hierbij speelt de identiteit van jouw bedrijf een grote rol.

Waarom een grafisch ontwerp?

Goede vormgeving draagt bij aan een overtuigende en professionele uitstraling van je bedrijf. Bedenk maar eens hoe jij een bedrijf beoordeelt. Precies! De visuele uitstraling is het eerste wat je opvalt. Het grafisch ontwerp van communicatie-uitingen - zowel offline als online - kunnen aantoonbaar het verschil maken.

Meerwaarde

Een sterk grafisch ontwerp heeft absoluut meerwaarde! Dat gaat verder dan alleen het ontwerpen van een logo of website. Grafische vormgeving zorgt voor eenheid in je communicatie- en promotiemateriaal en brengt ideeën en gevoelens over die zich niet in woorden laten uitdrukken.

DTP

Onze DTP-ers zorgen voor de techniek achter de ontwerpen, zodat deze gerealiseerd kunnen worden zoals jij dat wilt. Dit vereist nauwe samenwerking met onze klant, precies waarin BakkerBaarn zich onderscheidt.

Het draait om jou!

Wij zijn nieuwsgierig naar de kernwaarden en identiteit van jouw onderneming. Die zijn belangrijk voor de uitstraling naar je stakeholders en welke indruk jouw bedrijf op hen maakt. Daarnaast is het belangrijk dat een boodschap op een visuele manier effectief wordt gecommuniceerd. Wij helpen jou graag!

Webdesign

Naast het ontwerpen van print media bouwen wij al jarenlang succesvolle websites. Deze zijn geschikt voor mobiele devices en daarmee ook respsonsive. Dit betekent dat de content van de website meeschaalt met het formaat van het scherm, bijvoorbeeld van tablet of mobiel. Daarnaast zijn gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid (SEO) van een website van cruciaal belang.

Howard Ruitenbeek

dtp-er sinds 2008

Zullen wij jouw idee realiseren?

Mkoerts
Michael Koerts
035 - 548 09 03