tr?id=773463679471327&ev=PageView&noscript=1 Vormgeving voor print en online - BakkerBaarn

Vormgeving

Voor print en online uitingen

Wij realiseren jouw idee

Grafische vormgeving

Onze vormgevers en DTP-ers bedenken en ontwerpen jouw logo, huisstijlwebsite of brochure. Ze zijn creatief en denken na over kleuren, lettertypes en het plaatsen van tekst en afbeeldingen. Hierbij speelt de identiteit van jouw bedrijf een grote rol.

Waarom een grafisch ontwerp?

Goede vormgeving draagt bij aan een overtuigende en professionele uitstraling van je bedrijf. Bedenk maar eens hoe jij een bedrijf beoordeelt. Precies! De visuele uitstraling is het eerste wat je opvalt. Het grafisch ontwerp van communicatie-uitingen - zowel offline als online - kunnen aantoonbaar het verschil maken.

Meerwaarde

Een sterk grafisch ontwerp heeft absoluut meerwaarde! Dat gaat verder dan alleen het ontwerpen van een logo of website. Grafische vormgeving zorgt voor eenheid in je communicatie- en promotiemateriaal en brengt ideeën en gevoelens over die zich niet in woorden laten uitdrukken.

DTP

Onze DTP-ers zorgen voor de techniek achter de ontwerpen, zodat deze gerealiseerd kunnen worden zoals jij dat wilt. Dit vereist nauwe samenwerking met onze klant, precies waarin BakkerBaarn zich onderscheidt.

Het draait om jou!

Wij zijn nieuwsgierig naar de kernwaarden en identiteit van jouw onderneming. Die zijn belangrijk voor de uitstraling naar je stakeholders en welke indruk jouw bedrijf op hen maakt. Daarnaast is het belangrijk dat een boodschap op een visuele manier effectief wordt gecommuniceerd. Wij helpen jou graag!

Webdesign

Naast het ontwerpen van print media bouwen wij al jarenlang succesvolle websites. Deze zijn geschikt voor mobiele devices en daarmee ook respsonsive. Dit betekent dat de content van de website meeschaalt met het formaat van het scherm, bijvoorbeeld van tablet of mobiel. Daarnaast zijn gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid (SEO) van een website van cruciaal belang.

Theo van den Heuvel

webdesigner en vormgever sinds 2008

Howard Ruitenbeek

dtp-er sinds 2008

Vormgeving met meerwaarde

Liftinstituut

Liftinstituut is een toonaangevende keuringsinstantie gespecialiseerd in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties, hoogwerkers en andere installaties voor verticaal transport. Wij verzorgen met veel plezier de vormgeving van het vakblad Liftmagazine.

De Regenboogboom

De Regenboogboom helpt kinderen en hun ouders die om wat voor reden dan ook plotseling de controle over hun eigen leven verliezen en zich daardoor uiterst kwetsbaar voelen. Voor deze stichting hebben wij een boek ontworpen dat als hulpmiddel dient om ouders en kinderen dit soort gebeurtenissen een plek geven.

Gezondheidscentra Zuid-Nederland

18 Gezondheidscentra in Zuid-Nederland hebben de handen ineengeslagen om te komen tot een gezamenlijke netwerkorganisatie: Gezondheidscentra Zuid-Nederland. Wij hebben een boek ontwerpen van 18 goede voorbeelden van gezondheidszorg in het kader van wijkgericht werken.

Zullen wij jouw idee realiseren?

Naam is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Vraag is een verplicht veld

 • Telefoon
  (035) 541 47 55
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Adres
  Polderweg 22
  1191 JR Ouderkerk
  aan de Amstel

Laat je naam en e-mail achter en wij nemen contact met je op!

Vul je naam in
Vul je e-mail in