Online marketing. Tuurlijk! Maar hoe pak ik dat aan?

Beter gevonden worden door nieuwe klanten? Meer aandacht voor je bedrijf en een hogere omzet? Dan kun je niet om online marketing heen. Laat dat nou precies ons ding zijn! Media Flow, het uitvoerende merk van BakkerBaarn voor online uitingen, staat ondernemers graag bij als het gaat om strategische inzet van social media, contentmarketing of een Google AdWords campagnes. Zo heb jij er geen omkijken naar!

Starter

Voor als je net begint met online marketing en hulp kunt gebruiken bij het opstarten hiervan.

Professional

Voor als je op verschillende advertentieplatformen en sociale netwerken campagnes wilt opzetten en prestaties wilt bijhouden.

Full service

Voor als je een marketingmanager wilt die al je campagnes opzet, managet en wekelijks optimaliseert.

Wedden dat het werkt?

Full service online marketing

Geen tijd of gebrek aan kennis in huis om effectief te zijn? BakkerBaarn biedt met Media Flow full service online marketing aan met krachtige campagnes. Het resultaat? Meer aandacht, betere vindbaarheid en een hogere omzet!

Unieke doelgroep

Gaat er alleen maar geld uit zonder dat het iets oplevert? Dat kan anders, dat moet anders! BakkerBaarn helpt je met Media Flow om jouw doelgroep online te bereiken die wèl relevant is. We zorgen ervoor dat Google je weet te vinden, maken goede landingspagina's en richten vervolgens sterke online campagnes in. Kijk, now we're talking!

Het doel

Veel ondernemers vinden dat ze 'ook iets online moeten doen'. Terecht! Maar vaak vergeten ze het doel. Gaan we voor branding, leads, sales of klantenbehoud? Da's nog even 'een dingetje', waar we je graag bij helpen. Laat BakkerBaarn je ontzorgen, zodat jij online marketing zonder omkijken kunt inzetten als onderdeel van je marketing-mix.

Social media

Als we zeggen ontzorgen, dan bedoelen we ook ontzorgen. Dat begint bij de basis: jouw social media accounts op orde krijgen. Na een intake en een brainstorm zetten we de campagne op. Al snel zul je zien dat het werkt. En het wordt alleen maar leuker.

SEO

Hoe zeg je? SEO! Dat staat voor Search Engine Optimization. Ofwel in gewone mensenstaal: door Google gevonden worden op de juiste zoektermen. BakkerBaarn zet Media Flow in en doet een zoekwoordenonderzoek en schrijft teksten voor je website die SEO-proof zijn.

SEA

Als je start met SEA (Search Engine Advertising), dan verschijnt jouw bedrijf als banner bij de gratis zoekresultaten. Met Google AdWords werf je nieuwe bezoekers en genereer je meer online verkopen. Zo bereik je heel gericht je doelgroep, terwijl je zelf bepaalt hoeveel je wilt investeren.

AdWords

Met behulp van Google AdWords verschijnt jouw bedrijf of organisatie zo hoog mogelijk in de zoekresultaten. Dat is belangrijk, omdat jouw doelgroep 24/7 via Google op zoek is naar jouw producten of diensten. Het is dus een gemiste kans om dit kanaal onbenut te laten. Wij zorgen ervoor dat het werkt! 

Facebook marketing

Een goede Facebook-strategie staat garant voor succes. Dat gaat verder dan alleen een profiel invullen. Samen gaan we eerst je doel bepalen: naamsbekendheid, betrokkenheid, merkbekendheid, leads of keiharde sales? Facebook biedt fantastische mogelijkheden om heel direct te adverteren. Natuurlijk brengen wij eerst in kaart wat jouw doelgroep wil horen en waar de interesses liggen. Een te algemene aanpak leidt tot verlies van de controle, maar met de juiste strategie wordt Facebook adverteren meer dan de moeite waard! Verspil geen marketingbudget en laat Media flow je ontzorgen!

Laten we een afspraak maken

{rsform 3}