Nieuwe website bakkerbaarn

Onze vernieuwde website online!

Met de vernieuwde website van BakkerBaarn, Smit en Ruitenbeek zijn we helemaal klaar voor de toekomst! Hoe zit dat eigenlijk met die van jou?

OMG, hoe doe ik dat?

Ben jij die pientere ondernemer van nu die graag investeert in een website, maar zelf de tijd en expertise mist om er chocola van te maken? Je bent niet de enige. Een goede website die alleen maar geld oplevert in plaats van geld kost, sleutel je niet 1-2-3 in elkaar. Bovendien volgen de ontwikkelingen elkaar zo snel op dat het bijna niet meer bij te houden is. Het online marketing team van BakkerBaarn volgt deze wél op de voet. 

Test het zelf!

Dat blijkt ook uit onze vernieuwde website. Gewapend met de allernieuwste kennis op het gebied van websites staat ww.bakkerbaarn.nl als een huis. Die kennis kan jij misschien wel goed gebruiken. Neem nou dat bewegende beeld op onze homepage. Wat blijkt, bezoekers blijven langer hangen op een website, gewoon…omdat het beweegt. Test het zelf, wedden dat het werkt? 

Website die geld oplevert

Wil jij ook een website die geld oplevert? Vraag het online marketing team van BakkerBaarn naar de mogelijkheden. Ennuh, laat ons vooral even weten wat je van de onze vindt!

Offerte voor een website? Bel of mail John.

 

John Post
John Post
Adjunct-directeur sinds sinds 2001
035 - 548 09 03